Page Tab Header

Wednesday, June 4, 2008

Cerita: Rogol Ayah



Merogol Ayah

Malam tu aku duduk di rumah sorang dengan ayah aku. Mak dan adik pompuan aku balik kampong. Rumah aku di kawasan perumahan tapi kedudukannya agak terasing dari rumah-rumah lain. Aku duduk lepak dalam bilik sambil layan komik baru beli petang tadi. Ayah pulak di depan TV tengok citer apa tah. Tetiba aku rasa nak ke bilik air, sakit perut so aku pun kuar. Aku nampak ayah relaks kat ruang tamu pakai single putih dan suar pendek putih yang agak ketat menampakkan susuk tubuhnya yang agak berisi tegap sesuai dengan usia ayah yang dah 45 tahun dan ketinggian 5 kaki 8 inci. Ayah kerja polis jadi badan dia mau jaga. Ayah selalu jogging dan berkebun sebagai senaman bila off shift. Aku tegur ayah jap sebelum kalut ke toilet sebab sakit perut. Ayah toleh tengok aku then focus pada TV balik. Aku lama di toilet sebab memang sakit perut. Lega rasa dapat buang semua kotoran dalam perot hehe. Agaknya salah makan petang tadi di kedai. Maklumla mak takde so takde orang nak masak. Ayah pulak keje. Lepas Maghrib baru balik tadi dengan kereta polis. Tetiba aku dengar bunyi macam benda pecah di ruang tamu dan macam ada orang bergelut. Aku jadi takut. Bilik air tu dekat dengan ruang tamu so bunyi dengar jelas. Aku dah siap nak kuar toilet tapi tak jadi sebab tak pasti apa yg berlaku. Aku kuak pintu toilet. Aku nampak dua lelaki yang tegap dan tinggi dari ayah sedang bergelut dengan ayah. Ayah melawan dengan ilmu yang dipelajari di akademki polis dulu tapi dengan dua orang dia akhirnya kalah. Perut ayah kena tumbuk sampai ayah terduduk kesakitan. Lepastu diaorang tendang lagi perut ayah sampai ayah tak boleh bangun. Bila ayah dah lemah laki sorang tu tarik rambut ayah sampai ayah berdiri dan tampar muka ayah kiri kanan sekuatnya. Ayah merengus sakit. Kemudian dia tarik rambut ayah dan seret ayah ke sofa. Laki sorang lagi kuarkan tali dan tangan ayah diikat kejap. Ayah cuba lawan tapi laki sorang lagi tumbuk perut ayah lagi so ayah kesakitan dan tak jadi lawan. Diaorang bertopeng jadi aku tak Nampak wajah diaorang just diaorang mmg sasa dan tinggi. Lepas tangan ayah diikat ayah ditolak kasar ke atas sofa. Ayah terduduk sambil memandang laki-laki tu. Ayah tanya apa diaorang nak.Dia orang cakap:Dendam. Hati aku rasa diaorang tu antara penjenayah yang pernah dikendalikan oleh ayah. Diaorg tanya sape lagi ada di rumah. Ayah cakap dia sorang saja sebab nak selamatkan aku. Aku mula takut kalau diaorg selongkar rumah tapi diorang percaya cakap ayah. Kemudian laki sorang tu kuarkan pisau.Aku jadi takut. Ayah akan dibunuh!! Dia tayang pisau dimuka ayah dan ayah menelan liur cuba sembunyikan rasa takut. Dia kata kalau ayah tak mau berdarah jangan melawan dan bergerak so ayah angguk dan diam diri sebab tak mau cari fasal. Laki tu turunkan pisau lipat tajam tu dan toreh singlet putih ayah yang ketat tu. Aku mula hairan. Habis terkoyak singlet dia carikkan dari badan ayah. Nampak susuk tubuh ayah yang tegap dan berisi tu. Puting dada pink ayah sebesar duit lima puluh sen mekar jelas nampak. Kemudian suar pendek ketat ayah mula ditoreh. Ayah mula gelisah dan cuba melarikan diri tapi laki sorang lagi pantas tarik rambut ayah. Ayah menjerit sakit dan tanya apa yang diaorang nak. Diaorang cakap tunggu dan lihat. Habis ditoreh suar pendek ketat ayah pastu diaorang carikkan. Aku fikir ayah akan bogel tapi rupanya ayah pakai suar dalam putih ketat. Aku akui ayah kelihatan sangat mengiurkan. Ayah mula nampak takut sebab aku rasa aku tau apa yang diaorang nak buat dan ayah pun dah dapat agak. Kaki ayah diikat. Ayah meronta tapi tak berdaya. Kaki tangan ayah dah diikat. Then diaorang cakap kat ayah direct: Kami nak tutuh ko. Ayah meronta-ronta ketakutan sebab ayah tau dia bakal hilang “dara” dia yang tak pernah orang sentuh. Diaorang cakap diaorang takkan paksa ayah. Diaorang akan buat ayah merayu untuk ditutuh. Aku hairan. Ayah aku pasti bukan gay. Apa yang diaorang maksudkan? Kaki ayah yang diikat diangkat dan diikat pula pada tangan ayah. Ayah seperti lembu korban yang akan disembelih. Bontot ayah kelihatan padat dan bulat dalam suar dalam putih tu. Then suar dalam ayah ditoreh dibontot sampai berlubang. Diaorang kuarkan dari beg itam satu pek serbuk putih. DIaorang ckp serbuk tu akan buat ayah hilang kawalan tapi ayah tak percaya. Sorang cubit serbuk tu dan mula sapu disekitar lubang jubur ayah. Ayah kegelian.Sorang lagi sapu dikepala kote ayah dalam suar dalam tu dan pada putting tetek ayah yang pink dan mengiurkan tu. Pastu diaorg duduk disofa lain dan tengok jer ayah yang terikat dalam suar dalam putih koyak tu.Memula takde apa2x..ayah hanya meronta-ronta minta dilepaskan. Lepas beberapa minit ayah mula gelisah. Kote ayah mula keras dan air mazi mula mencurah-curah. Bontot ayah mula terkemut-kemut dan ayah mengeluh dan merengus cuba melawan apa yg dia rasa. Rasa gatal dan miang yang amat mula terasa jauh di dalam lubang anal ayah. Kote ayah keras seperti besi dan suar dalam ayah mula basah lencun dengan mazi. Tetek ayah rasa seperti mengembang dan gatal yang amat. Lubang anal ayah mula basah dan pelincir semulajadi anal ayah mula terhasil dengan sendiri dek kerana ghairah yang tak terhingga. Ayah terkejang-kejang melawan nafsu yang makin membara. Tak pernah dengan istri dia sebegitu fikir ayah. Apa yang dah korang buat kat aku jerit ayah kuat. Rumah kami agak terpencil jadi jiran takkan dengar kalau jerit kuat mana pun. Laki-laki tu gelak kuat gembira dan bernafsu. Diaorang tak jawab tapi hanya tunggu kesan serbuk tu bertambah kuat. Diaorang kata lepas malam ni ayah takkan jadi jantan yang sama lagi. Ayah akan berubah sepenuhnya. Aku tak faham tapi aku tanpa sedar dah keras. Batang 6 inci aku pun dah kuar mazi. Tak sangka aku boleh terangsang lihat ayah diseksa macam ni tapi tulah realiti. Tangan aku mula kocok kote aku yang keras tu. DI ruang tamu keadaan makin hangat dan menarik. Ayah selepas menjerit-jerit maki laki-laki tu terus makin terkejang-kejang dengan kaki yang diikat ke tangannya macam lembu korban. Then lepas terkejang-kejang ayah mula merengus dan mengeluh kuat. Nafsu makin membara. Tetek pink ayah yang gebu dan padat tu terasa bengkak meminta disentuh,diisap,disedut dan digeget.Kote ayah yang keras tu minta dilancap hingga pancut. Telur ayah dah sarat dengan susu jantan hingga rasa sakit. Suar dalam ayah macam dah dicurah air. Basah sangat. Yang paling azab jubur ayah, lubang anal ayah. Biji kelentit jantan ayah terasa miang dan gatal meminta diketuk oleh sesuatu. Ayah tak pernah rasa macam ni dan tak pernah tau pun ada biji tu kat jauh dalam lubang anal tu. DInding anal ayah dah lencun dengan pelincir semulajadi. Bila ayah mula mengerang dan mengeluh laki-laki tu bangun dan tanggal semua pakaian. Batang diaorang dah keras macam besi. Ayah ketakutan tengok diaorang bogel tapi pada masa sama rasa ghairah dan teruja. Ayah cuba buang rasa tu tapi kesan serbuk tu lagi kuat. Lepas bogel diaorang duduk balik. Ayah makin parah. Liur mula meleleh dari mulut ayah kerana terlalu bernafsu, sama macam aku yang sedang intai dari toilet ni. Tengok jer ayah dah parah diaorang kuarkan pisau tadi dan potong ikatan kaki dan tangan ayah. Diaorang pasti ayah dah takkan lari dan buat tindakan bodoh sebab dalam keadaan nafsu ghairah tu ayah hanya fikirkan satu jer, seks. Ayah bangun duduk dan diaorang berdiri keliling ayah, bogel dan batang sekeras batu. Ayah terpinga-pinga tak tau apa perlu dibuat. Diaorang pun mula upacara memecahkan ayah. Sorang pegang pala ayah dan pelan-pelan tolak ke batang dia. Dia suruh ayah buka mulut dan ayah patuh macam budak kecil. Ayah isap kote yang besar tu dengan penuh nafsu tapi kekadang tercekik-cekik sebab nilah kali pertama ayah isap batang jantan. Liur meleleh banyak masa ayah isap batang tu. Ayah pejamkan mata masa isap konek laki tu tapi muka ayah ditampar kuat. Laki tu suruh ayah buka mata dan lihat ke mukanya yang bertopeng tu. Ayah pun buka mata dan dengan mata kuyu penuh nafsu memandang muka laki bertopeng tu. Amatlah stim tengok muka ayah bermisai lebat dengan konek besar tersumbat dalam mulut penuh sambil ayah jeling pandang laki yang sedang fuck mulut dia dengan penuh nafsu serakah. Laki sorang lagi tunduk dan kerjakan puting pink ayah tu. Kiri dan kanan tetek ayah diisap dan digeget dengan ganas sampai makin besar dan tersembul tetek ayah yg dah memang besar duit 50 sen tu. Ayah mengerang kuat sambil terus isap batang tu. Diaorang ketawa tengok ayah dah jadi macam pelacur murahan. Then diaorang suruh ayah tonggeng macam anjing dilantai dan lentikkan jubur. Ayah patuh. Jubur ayah nampak bulat dan sangat padat menawan dalam posisi tu. Diaorang koyakkan suar dalam ayah habis carik dan buang ke lantai. Sorang tu terus sambung tutuh mulut ayah dengan batang yang besar tu. Aku rasa batang diaorang berdua paling kurang pun 7 inci sebab besar sangat.Ayah berderam kesedapan puas dapat balik sosej besar dalam mulot dia.Betul kata diaorang. Ayah memang dah berubah. Dari seorang suami, bapa dan polis yang tegas ke jantan murahan yang dambakan konek jantan. Laki sorang lagi kuarkan dildo dari beg itam yang diaorang bawa. Besar giler dildo tu. Dia usap-usap jubur ayah yang gebu bulat tu. Pinggul ayah menari-nari mengikut usapan tangan laki tu. Aku makin stim. Laki tu gelak besar dengan perubahan ayah. Then satu tangan usap, satu lagi mula cucuk lubang ayah dengan jari. Basah lencun lubang anal ayah tapi tetap ketat sebab lubang ayah masih dara. Ayah menjerit kesakitan tapi tak kuat sebab konek ada dalam mulut. Tangan ayah cuba halang jari tu tapi laki sorang laki tepis dan terus jolok btg dalam masuk ke kerongkong ayah. Ayah tercekik dan turunkan tangannya. Laki tu terus jolok lobang anal ayah. Dia cakap kat kawan dia lubang ayah ketat dan best tapi serbuk diaorang kasi tu dah berjaya kuarkan pelincir semulajadi dari anal ayah. Dia terus jolok jari masuk ke dalam jubur ayah. Memula ayah kesakitan tapi bila jari dia jumpa biji jantan ayah dan mula ketuk-ketuk biji tu ayah terbeliak dan meraung kesedapan. Dah jumpa punca rasa miang dan gatal dalam jubur ayah. Ayah terus goyang pinggul dia yang berisi padat tu sebab sedap yang amat. Laki tu gelak dan terus spank isi jubur ayah sampai bergegar isi bontot macam jeli. Ayah bertambah sedap kena spank.Lantai dah basah dengan mazi ayah yang meleleh menitik laju. Ayah terus isap konek kesedapan. Jari pula dah berganti dildo. Ayah makin menggila. Dildo besar tu bagi rasa sakit campur nikmat. Ayah mengerang makin kuat. Tetek ayah digentel sambil mulut ditutuh laju sampai bersembur liur. Akhirnya tiba masa ayah ditutuh dengan batang jantan. Dildo dikuarkan dan laki tu kuak daging jubur ayah yang tebal tu dan tanpa belas kasihan terus fuck anal ayah sedalamnya dari kepala konek sampai ke pangkal dengan sekali harung dan cepat. Ayah menjerit kuat kali ni sebab difuck dengan kuat dan cepat. Ayah terus difuck stail anjing. Rambut ayah ditarik macam kuda sampai pala ayah terdongkak sikit ke atas tapi kote dlm mulut ayah tahan pala ayah dari tertarik ke atas. Ayah meleleh liur. Mata ayah berair kesedapan dan sesal dengan apa yang sedang berlaku tapi nafsu yang bergelora akibat serbuk putih buat ayah hilang kewarasan. Ayah terus ditunggang seperti pelacur murahan dan yang paling best ayah mula enjoy kena fuck dek batang besar tu. Ayah mengerang dan meraung kuat macam kerbau kena sembelih. Rasa geli dan nikmat bersilih ganti dalam lubang jubur ayah dan terus mengalir ke seluruh tubuh. Laki yang sedang fuck mulut ayah mula nak pancut. DIa fuck laju-laju dan akhirnya dia pegang pala ayah dan tolak kote dia masuk sedalamnya dan pancut dalam mulut ayah. Ayah terkejut tapi tak dapat buat apa. Terpaksa telan susu jantan yg nikmat tu sebanyaknya sampai meleleh di tepi mulut dan lantai. Bila dah habis laki tu tarik kote dia kuar dan ayah tersungkur ke lantai dengan mani meleleh dari mulut. Jubur ayah masih difuck. Ayah dah tak berdaya. Macam patung diperlakukan. Badan ayah yg gebu tegap tu dialihkan. Kaki dikangkang ke atas seluasnya dan laki tu sambung tutuh ayah semahunya. Ayah kembali menjerit kesedapan. Kepala ayah tertoleh kiri dan kanan sebab sedap biji jantannya diketuk oleh btg besar tu. Laki yang dah pancut dalam mulut ayah tadi terus sambung isap dan geget tetek pink ayah yang makin membesar tu. Aku hairan sebab memang tetek ayah makin besar. Mungkin kesan serbuk tu juga? Leher ayah pun diisap. Habis dada dan leher ayah berbekas love bite. Tutuhan jubur ayah makin rancak dan akhirnya laki tu benamkan konek sedalamnya dan muntahkan benih jantannya ke dalam rahim ayah sambil meraung kesedapan. Jubur ayah terangkat ke sedapan ke atas membuatkan batang tu terbenam lebih dalam dan tanpa disentuh btg ayah yang tak kurang besarnya juga muntah mani dengan banyak dan pekat.Habis terpancut ke dada, muka, misai dan rambut ayah. Ayah terkulai lemah dalam limpahan mani, mazi dan liur dilantai. Penceroboh yang kepuasan tu pun bangun dan pakai pakaian diaorang. Ayah terbaring lemah tapi puas dengan pesta seks tadi. Kesan serbuk dah makin kurang tapi ayah tak berdaya nak melawan diaorang lagi. Sebelum pergi diaorang kuarkan jarum suntikan dari beg. Ayah agak takut dan cuba bangun merangkak dan lari tapi diaorang tendang jubur gebu ayah yang baru diteroka tu sampai tersungkur ke dinding. Ayah merayu ketakutan sambil geleng-geleng kepala. Ayah macam pumpuan yang bakal dirogol. Tubuh ayah menggeletar.Dah tak berdaya sangat. Sorang laki tu pegang kedua tangan ayah ke atas dengan kuat dan sorang lagi suntik sesuatu ke dua-dua tetek ayah yang mekar dan tersembul ke merahan tu. Kemudian dia balikkan badan ayah dan suntik lagi ke isi jubur ayah yang baru ditutuh tadi dan berbekas dengan kesan spank dan mani kering. Pastu ayah dilepaskan. Diaorang ketawa lagi. Then diaorang tunjukkan camera video yang dah rakam semua aksi ayah tadi jadi jangan jadi bodoh dan laporkan ke polis. Ayah terdiam kelu. Dia dah jadi mangsa. Pastu diaorang kemas beg dan barang-barang, Sebelum terus blah dalam gelap malam, diaorang cakap diaorang tak sabar nak tengok transformasi diri ayah yang baru. Aku pun turut terkelu dan kehairanan tapi aku tengok dipintu toilet berselepet kesan pancutan mani aku.



Lepas laki-laki yang meliwat ayah tu blah, aku masih tak berani kuar toilet. Aku tengok ayah dengan susah payah bangun. Mungkin sebab posisi ayah kena fuck tadi buat badan ayah kesakitan dan lenguh yang amat. Maklumla tak pernah kena liwat macam tu. Ayah aku tengok capai singlet, short ketat, dan suar dalam putih yang dah carik tu dan lap lantai kesan mazi, liur dan pancutan mani tadi tapi sebab banyak sangat dah lencun kain carik tu. So ayah pun bangun perlahan-lahan ke dapur ambil mop. Aku ambil kesempatan tu cepat-cepat lari masuk bilik aku dan pura-pura tidor. Lama juga aku dok baring atas katil bila tetiba ayah ketuk pintu. Aku tak jawab sebab takut ayah tau aku dah nampak apa yang terjadi tadi. Bila aku tak jawab ayah buka pintu bilik aku perlahan-lahan dan panggil nama aku dengan suara terketar-ketar. Penat kena fuck tadilah tuh. Aku diam. Ayah tunggu jap pastu dia tutup lampu dan beredar. Mungkin dia fikir aku nyenyak tidor mati sampai tak sedar apa yang berlaku. Ayah terus gi toilet bersihkan diri. Aku bangun duduk bersila atas katil. Aku dengar bunyi air kuat. Mesti ayah sedang bersihkan kesan mazi, mani dan liur kering ditubuh dia. Dalam aku pura-pura tidor aku betul-betul terlelap. Dalam tidor aku macam-macam mimpi basah datang dan semuanya berkaitan dengan insiden yang aku saksikan secara tak sengaja semalam. Esok aku aku terjaga. Ayah dah bangun sebab dengar bunyi bising di dapur. Rupanya tak sedar mak dan adik dah balik dari kampong. Aku pun berlagak macam biasa berdepan dengan ayah. Ayah pun aku tengok macam takde terkesan apa-apa pun. Kembali macho dan jantan macam biasa. Dalam hati aku banyak persoalan yang timbul. Serbuk apa yang peliwat tu guna pada malam tu? Apa benda yang diaorang suntik ke tetek dan bontot ayah? Aku teruja nak tahu jawapannya. Hari berganti hari. Aku perhatikan ayah untuk cari sebarang perubahan tapi macam tak nampak apa.Cuma aku perasan bontot ayah makin bulat berisi dan padat. Macam nak pecah je seat uniform polis ayah tu. Mak kata ayah makin gemuk tapi hati aku berdetik lain. Satu hari tu aku baru balik dari sekolah. Ada discussion dengan kawan. Nak STP tahun ni. Mak kuar ke umah jiran. Aku pun asyik makan nasi di dapur. Lapar giler. Tetiba dengar kete polis ayah masuk park ke garaj. Pintu terbuka dan ayah macam agak kalut masuk ke rumah. Aku tegur ayah dan ayah hanya sahut hmm saja. Terus ayah masuk bilik tidor macam ada kecemasan. Aku mula curiga. Aku pun cepat-cepat basuh tangan dan pelan-pelan ke bilik tidor ayah. Pintu tutup dan aku rasa mesti ayah kunci. Aku fikir cara untuk intai apa yang berlaku sebenarnya. Tetiba teringat bilik tamu yang jarang digunakan. Bilik tu sebelah bilik ayah dan panel yang pisahkan dua bilik tu buat dari kayu. Aku teringat ada lubang tersembunyi dibalik loker baju plastik. Aku cepat-cepat masuk ke bilik tu dan pelan-pelan alihkan loker baju tu.Aku pun intai apa sebenarnya yang berlaku kat ayah dalam master bedroom tu. Aku tengok ayah sedang susah payah tanggalkan suar polis biru dia. Sekarang ayah dalam baju uniform dan suar dalam puteh yang baru. Ayah pusing membelakangkan aku dan aku terkejut tengok bontot ayah. Kembang dan gemok giler! Patot lah aku tengok suar polis tu regang macam nak pecah. Bontot ayah macam disuntik steroid dan tetiba aku teringat suntikan pada malam tu. Mungkin ni kesannya? Bertambah bulat dan padat serta gemok lebar bontot ayah. Dah macam bontot pumpuan. Aku mula teruja. Seksi benar bontot ayah diliputi suar dalam putih tu. Macam nak terkoyak seat suar dalam tu. Then ayah buka butang baju uniform dia cepat-cepat tapi tetiba ayah terduduk di atas katil sambil tangan silang ke dada. Macam sakit sangat. Aku makin curiga dan gelisah nak tau apa yang terjadi sebenarnya. Hati aku kuat kaitkan kejadian ni dengan kejadian ayah diliwat malam tu. Tah setan apa merasuki aku tetiba aku bangun dan g ke bilik ayah. Kali ni aku cuba buka pintu. Terbuka. Tak berkunci rupanya. Aku masuk pelan-pelan ke bilik ayah dan berdiri depan ayah. Ayah terkejut tengok aku dah ada dalam bilik. Dia tengok muka aku dengan mata berair. Kesakitan agaknya. Aku diam. Ayah pun diam. Mata kami bertentangan. Setan merasuki aku lagi. Dengan perlahan dan berani aku tolak tangan ayah yang menutupi dada. Aku selak uniform polis ayah yang dah terurai tu dan ya Tuhan…aku terkejut dan stim dengan apa yang aku nampak. Tetek ayah dah membesar sama seperti bontot ayah. Dada ayah dah membonjol membukit macam tetek pelakon pumpuan porn star yang aku selalu layan. Singlet kelabu ayah terbonjol ke depan menampung tetek ayah yang besar tu. Ayah tak terkata apa. Hanya bernafas kencang macam bernafsu sangat. Aku rasa aku tahu apa aku perlu buat. Aku juga tewas dengan nafsu. Aku selak singlet ayah sampai dada ayah bogel. Jelas nampak tetek ayah yang membesar bulat mekar dan regang tu dengan puting yang makin besar dan kemerahan. Liur aku kecur. Ayah biar saja apa aku buat tanpa halang. Dah tak tertahan nafsu jalang yang dibangunkan oleh peliwat-peliwat malam tu agaknya. Dengan perlahan dan erotis kedua tangan aku cekup tetek ayah yang mekar tu. Penuh tapak tangan aku dengan tetek baru ayah yang macam kena suntik silikon jer. Tegang tapi pada masa sama kenyal dan lembut. Ibu jari aku bermain-main usap puting merah ayah. Ayah mengeluh kesedapan. Mata aku tak lepas merenung tajam ayah sambil tangan aku terus menggomol erotis tetek gebu ayah. Wajah ayah redup penuh nafsu sambil bernafas kencang. Bibir ayah terbuka sedikit. Nampak hot giler dengan misai lebat ayah tu. Aku tarik ayah bangun berdiri. Dengan ketinggian 6 kaki aku lebih tinggi daripada ayah. Ayah patuh. Didorong serakah, aku tunduk dan tekapkan mulot aku ke tetek kanan ayah yang mekar tuh. Aku diam. Ayah makin bernafas kencang. Then aku gerakkan lidah aku jilat puting merah. Ayah mengerang kuat sampai terinjut-injut tapak kaki. Aku nyonyot tetek ayah sambil jilat dan geget puting merah. Tangan aku satu lagi menggentel dan meramas tetek kiri ayah. Ayah semakin tenggelam. Tetiba aku rasakan ada cecair mengalir dalam mulut dan tangan aku. AKu berhenti menyerang tetek ayah. Terkejut giler aku tengok tetek ayah kuar susu putih pekat. Now aku dah nampak kesan suntikan tu. Tetek ayah membesar dan jubur ayah jadi gemok dan tambah bulat. Ayah makin gersang dan pasrah. Tengok ayah macam tu aku pun bangun berdiri dan sengih tengok ayah. Ayah tutup dada dia dengan kedua tapak tangan tapi susu puteh pekat mengalir dicelah-celah jari ayah sebab dah dirangsang oleh bibir, lidah dan gigi aku tadi. Badan ayah menggeletar dilanda gelora nafsu serakah sampai menggigil jubur gemok ayah macam jeli. Aku pasti ayah dalam tangan aku sekarang. Dia mesti akan buat apa yang aku suruh tapi tak semudah tu. Aku nak dera ayah secukupnya. Bila lagi nak dapat peluang macam ni? So aku pun beredar dari bilik ayah. Ayah terkejut tapi diam jer tengok aku beredar. Sampai ke pintu bilik ayah bersuara. Ayah merayu aku jangan pegi. Ayah merayu aku tolong dia sebab memang dah tak tahan sangat. Aku cakap kalau nak ikot masuk bilik aku sebab aku takot gak kalau mak balik. Sebelum blah ke bilik aku aku ambil something dari almari baju. Then aku terus masuk bilik aku. Diam dan tunggu. Then tak lama pastu pintu bilik aku terbuka perlahan. Ayah. Dia dah tak pakai uniform dan singlet. Tangan ayah masih cekup dada dia yang stim tu. Pakai underwear puteh ketat tu jer. Ayah merayu aku isap tetek dia sebab rasa gatal dan membengkak sangat. Penuh dengan susu pekat. Aku lepak atas katil. Aku arah ayah pusing belakangkan aku sebab nak tengok view jubur dia. Ayah patuh dan memang hebat jubur baru ayah. Aku rasa nak terpancut time tu gak. Aku baling something pada ayah. Ayah toleh pandang aku dan tunduk ke lantai tengok apa yang aku balik. Bra dan underwear mak. Ayah tengok aku. Aku angkat kening dan ayah faham. Dengan teragak-agak ayah tunduk ambil bra dan dengan susah payah ayah pakai bra puteh tu. Kelakar dan mengghairahkan tengok ayah pakai coli first time. Penuh coli tu tampung tetek ayah yang gebu tu. Basah lencun dengan susu yang menggalir. Then ayah londeh suar dalam puteh yg ketat tu dan kenakan suar dalam wanita yang kecil tu. Mujur tak terpancut konek aku. Seksi giler ayah dalam underwear wanita. Jubur ayah gemuk dan besar. Suar dalam kecil tu tutup jubur ayah sedikit saja sebab isi jubur ayah terlalu gebu. Konek dan telur ayah tak dapat ditampung suar dalam tu. Nampak tersembul macam nak pecah. Aku suruh ayah baring atas katil bujang aku. Aku belai dan usap tetek ayah yang membukit disebalik coli tu. Sesekali aku larikan jari aku ke puting merah. Ayah merintis kenikmatan.Then aku tanggalkan bra tu dan terus rogol tetak ayah yang lunak dan kenyal tu. Sedap gak susu tetek ayah tu. Lemak berkirm. Aku terus sedut dan geget tetek ayah semahunya dan ayah mengerang mengeluh penuh nafsu. Lega tetek diisap. Hilang rasa gatal dan membengkak di dada. Badan ayah terangkat-angkat bila aku sedut dan isap sedalamnya. Aku cekup tetek ayah dan picit sampai jadi ketulan dan terus masukkan dalam mulut aku sebanyaknya. Isap dan sedut lagi semahu aku. Ayah menjerit erotis. Tangan aku selit ke dalam underwear tanpa disedari dan bermain dgn batang dan telur ayah yang landut penuh dgn mani segar tu. Konek ayah dah basah. Mazi kuar banyak giler sampai basah suar dalam mak. Then jari aku bermain-main dgn lubang jubur ayah yang terselit dicelah isi gebu tu. Tanpa dipaksa ayah terus kangkang seluasnya. Aku hepi sebab ayah bagi kerjasama. Jari aku cucuk-cucuk lubang anal ayah. Berair dan licin. Jolok lagi. Jari aku masuk telus separuh. Macam pisau mencucuk butter rasanya. Ayah merintih sedap. Aku pasti suntikan tu dah buat ayah ilang kawalan. Jubur ayah menekan-nekan ke jari aku minta ditusuk dalam lagi. Aku pun apa lagi. Dah ayah minta si anak perlu patuh. Terus aku tekan jari telunjuk aku masuk sedalamnya sampai kena dinding anal ayah paling dalam. Suam,panas dan ketat menyepit anal ayah sambil terkemut-kemut. Aku garuk-garuk jari aku dan ayah terkejang-kejang. Mata ayah dah puteh. Mesti kena biji jantan dia. Tengok ayah dah lost aku terus finger fuck jubur ayah. Mula pelan then terus laju. Tak perlu guna pelincir sebab anal ayah dah slick semulajadi. Ayah kangkang makin luas dan pinggul ayah gerak ikut jari aku.Aku tusuk sampai jubur ayah terangkat ke atas. Aku tarik ayah merengek sambil gerakkan pinggul merayu minta aku tusuk jari balik ke juburnya. Mulut aku terus-terusan sedut, isap dan geget tetek ayah silih ganti kiri dan kanan. Susu deras mengalir dalam mulut aku. Terus aku telan. Ayah makin tenggelam dalam hawa nafsu. Tetek diisap dan jubur difinger fuck oleh anak sendiri dah tak penting bagi ayah. Aku pun dah stim giler. Terfikir nak ganti jari dgn konek 6 inci aku. Terus aku dgn ganas finger fuck ayah dan sedut tetek dgn ganas. Aku tarik kuar jari aku. Suruh ayah tonggek stail anjing macam first time ayah kena rogol malam tu. Tak perlu tanggalkn suar dalam puteh tu. Aku nak tutuh ayah dalam suar dalam puteh wanita tu. Rasa macam fuck pumpuan. Aku dah ready nak fuck lubang jantan ayah. Dari belakang jubur ayah nampak besar dan sangat mengiurkan. Ayah tak sabar lagi. Jubur dilentik dan digoyangkan tanda meminta aku fuck. Tetek ayah landut sarat dengan susu. Aku usap dan tepuk-tepuk isi gebu jubur ayah. Ayah merengek. Aku dah tak tahan lagi. Aku alihkan seat suar dalam ke tepi dengan jari aku. Tanpa pelincir aku guide kote aku ke celah jubur ayah dan terus tekan kote aku masuk terus ke lurah jantan ayah. Ayah meraung. Sakit campur sedap ditutuh batang 6 inci anak sendiri. Aku terus tutuh ayah laju. Bergetar isi jubur ayah kena fuck dek btang aku. Sambil fuck aku cekup tetek ayah dan ramas dan perah semahu ati aku. Best giler rasa tetek gebu dalam tapak tangan aku sambil btg dikemut anal ayah. Ayah merintih merengek kesedapan bila btg aku berulang kali cucuk biji jantan dia. Katil aku dah basah dengan susu dari tetek ayah yang menitik bila aku perah dengan tangan aku. Btg ayah dah muntahkan mazi banyak sampai lencun suar dalam puteh tu. Jubur ayah pun aktif. Bila aku tekan ayah tolak jubur ke belakang seolah minta aku tusuk tombak aku sedalam mungkin. Ni first pengalaman aku fuck orang so memang tk dapat tahan lama sebab sedap giler. Aku dah rasa mani aku diujung btg aku. Aku peluk ayah, geget leher yang tebal berisi tu, tangan aku cekup dan ramas sekuat ati tetek ayah yang besar tu dan tusuk btg sedalam mungkin dalam anal ayah. Aku terpancut. Meraung sambil geget leher ayah. Nikmat tak dapat digambarkan. Banyak aku pancut sampai meleleh kuar susu jantan aku dari anal ayah dan meleleh ke peha ayah. Tak lama pastu ayah kemut anal dia kuat dan tanpa dilancap ayah pun memuntahkan lahar puteh dari btgnya ke dalam suar dalam puteh dan atas katil aku dgn byk dan pekatnya sambil meraung-raung kesedapan. Aku kepenatan lalu rebah ke belakang ayah. Ayah pun tertiarap ke atas katil aku yang basah dgn susu dan mani dia. Batang aku masih tertusuk dalam anal ayah. Kepenatan, kami pun tertidor dalam posisi tu….



Hari dah senja. Hamzah bersiap-siap nak ke surau berdekatan solat Maghrib. Lama dah tak pegi. Sejak kejadian diliwat oleh perogol-perogol malam tu dan anak lelaki dia sendiri Hamzah dah agak berubah. Dia dah mula tengok lelaki berbeza dari dulu. Sekrg bila tengok jantan Hamzah akan tengok bonjolan dicelah kangkang jantan dan mula bayangkan berapa besar dan panjang btg jantan tu. Bila buat rondaan dengan motor polis dia akan jeling tengok jubur jantan dan outline suar dalam tanpa disedari oleh rakan seperondaan. Hubungan dgn anak lelaki dia pun dah agak rengang sejak kena fuck hari tu tapi dia tak boleh salahkan anak lelaki dia sebab dia yang merayu untuk dirogol hari tu. Hamzah sendiri tak sangka kesan suntikan tu akan sampai begitu. Tak sangka tetek dia akan membesar dan dipenuhi susu dan jubur dia yang sedia montok dan mekar tu bertambah mekar. Dah seminggu berlalu kesan suntikan tu dah berkurangan tapi dada dan bontot Hamzah masih mekar dan bulat cuma tak sebesar masa dia kena rogol dek anak lelakinya. Kekdg ada rasa sakit di dada. Mesti sisa susu masih ada. Hamzah malu nak ke hospital sebab keadaan dia macam tu. Dia ambil keputusan nak cuba berubat cara kampong. Petang tu dia nak pegi surau agak jauh dari rumah. Nak tenangkan fikiran. Hamzah pakai kain pelikat putih susu bunga hitam dan sarungkan baju melayu kelabu. Pakai baju Pagoda puteh kat dalam. Naik motor ke surau dalam setengah jam. Awan mendung petang tu macam nak ujan lebat. Sampai di surau hujan mula rintik-rintik. Hamzah park motor dan berlari anak ke dalam surau. Tak ramai. Ada dalam 10 orang. Semuanya yang berumur macam dia. Budak muda semua lepak di tempat lain, tak datang surau. Hamzah salam dengan orang2 kampung dan duduk di belakang surau sementara tunggu azan. Mata melilau melihat jantan kampung dalam surau. Ada yg sedang solat sunat. Sujud dan nampak outline suar dalam. Macam2 jenis dan warna briefs. Tambah dengan tubuh berisi jantan berumur makin sedap suar dalam tu peluk bontot diaorg. Mata Hamzah terpaku ke imej tu dan terbayang dia diliwat beramai-ramai oleh jantan2 dalam surau tu. Dia geleng kepala sekerasnya cuba buang imej panas daripada dalam minda. Tetiba ada sorang jantan ni masuk surau. Imam Mahli. Umur dalam 50-an. Duda anak lima. Imam Mahli terkenal di kampong tu sebab pandai berubat. Hamzah kenal dia dan kalau selisih selalu bertegur sapa tapi malam ni pandangan Hamzah berbeza. Imam Mahli dilihat sangat hot dan mengiurkan. Dengan badan tegap ala tentera, tinggi 6 kaki, berjanggut dan berkumis nipis buat Hamzah terkhayal seketika. Pak Imam terperasan Hamzah merenungnya. Dia pun senyum dan g salam. Hamzah terkejut seketika bila Pak Imam sua tangan. Cepat disambut salam. Tegap dan kemas salam Pak Imam. Hamzah istigfar cuba buang fantasi lucah dalam minda dia ttg Pak Imam. Tetiba dia terfikir sesuatu. Imam Mahli pandai berubat. Mungkin dia boleh tolong dengan masalah yang dia hadapi sekrg. Tiba waktu solat. Imam Mahli lead solat senja tu. Hamzah dok di sauf depan bebetul belakang Imam. Dia tak dapat khusyuk solat. Belakang badan pak imam yang tegap berotot orang keje kampong diperhatikan dibalik baju melayu merah. Pak Imam pakai kain puteh nipis. Nampak jelas outline suar dalam hitam kecil menutupi jubur pak imam yang bulat tegap walaupun tak sebesar dan semekar jubur Hamzah. Geleng pala. Cuba focus solat. Sedang solat ujan mula turun lebat. Atap zink berdenting ditimpa ujan. Meremang bulu roma dengar bunyi hujan timpa atap surau. Habis solat ramai yang dtg dgn kete beredar.Last2 tinggal Hamzah dan Imam Mahli saja duduk dibirai pintu surau sambil sembang kosong. Imam Mahli tanya Hamzah datang dgn apa. Motor. Ujan makin menggila lebat macamana nak balik kata pak imam. Hamzah cakap dia tunggu saja ujan reda. Pak imam datang dengan kete so dia ajak tumpang. Hamzah terfikir ide yang bagus juga sebab dia pun nak citer masalah dia dengan pak imam kalau2 pak imam boleh tolong berubat. Hamzah tanya pak imam kalau dia boleh berubat. Imam Mahli tanya sakit apa. Panjang citer kata Hamzah. Imam Mahli ajak singgah di rumah. Lagipun on the way balik ke rumah Hamzah. Dia setuju saja. Tahu Imam Mahli duda dan duduk sorang. Anak semua dah besar dan kawen dan duduk berasingan. Sekali sekala je balik ke kampong tu. Pak cik berdua tu pun beredar ke kete pak imam. Park agak jauh dari surau. Berlari ke kete dan kena hujan. Basah baju melayu dan kain pelikat. Nampak susuk tubuh imam dan Hamzah. Dada dan bontot Hamzah yang membonjol jelas kelihatan. Imam Mahli jelling sepintas dengan cepat. Masuk dalam kete terus idupkan enjin dan gerak ke rumah imam. Umah imam jauh ke dalam kampong melalui utan getah. Sampai ke garaj umah imam pun jemput Hamzah masuk ke umah. Dia ambilkan tuala kering dan beri pada Hamzah untuk lap bahagian yang basah. Ke dapur kejap bancoh kopi panas. Sedap minum ujan2 ni sambil bercerita. Hamzah jarang dtg ke sini. Dia pandang keliling. Sederhana besar rumah. Ada tiga bilik. Agak kemas bagi duda duduk sorang. Imam dtg dengan kopi dan sepiring biskut. Ujan makin menggila lebat. Takde tanda nak reda. Imam duduk di sofa.Imam mula sembang2 kosong dgn Hamzah sampailah dia lead sembang tu ke tujuan Hamzah nak berubat. Hamzah pun citer tentang dada dan bontot dia yg membengkak tapi dia tak citer pasal kena liwat dan suntikan tu.Malu giler.Imam tekun dengar angguk2 pala sambil perhati dada Hamzah yg pejal dan berisi tu.Baju basah nampak puting 50 sen. Last2 Hamzah habis citer dan dua2 terdiam. Dengar bunyi ujan masih lebat jatoh atas atap zink umah Imam. Imam cakap dia boleh tolong tapi kena urot. Kena urot segera untuk buang kotoran kat bahagian bengkak tu. Kalau boleh malam ni jugak. Hamzah hepi dengar. Masalah dia akan selesai. Imam suruh Hamzah masuk ke bilik urot. Bilik khas dia selalu urot orang. Dia arah Hamzah tanggalkan baju dan kain basah dan sidai kat kerusi. Hamzah patuh. Now tinggal baju pagoda dan boxer ketat puteh saja. Imam terpaku tengok body Hamzah. Sangat mengiurkan. Kote pak imam terus terpacak.Mujur pakai suar dalam. Pak imam suruh Hamzah tanggalkan baju pagoda dan pakai boxer sudah dan baring atas katil. Mudah nak urot katanya. Hamzah patoh lagi. Imam keluar ke dapur dan mula bancoh sejenis minuman. Pak imam tersengih jahat. Malam ni dia akan dapat meratah tubuh sorang lagi jantan. Ramai tak tahu kegiatan pak imam. Dia banyak urot org tapi dia suka urot jantan sebab bagi dia rogol jantan selamat sebab tak mengandung plus selamat. Ramai dah suami orang dan org bujang yg jadi mangsa dia bila dtg berurot. Semua lunyai tewas kena jolok habis2an btg dia yang besar tu. Minuman yg dibancuh tu kononnya ubat bagi kembang urat tapi sebenarnya air tongkat ali asli yg kuat dicampur dengan Viagra. Sekali pesakit minum mmg horny habis. Batang keras dan lubang jubur miang.Kesannya cepat dan diaorang selalunya akan menurut saja kehendak pak imam. Masa kena fuck diaorang menjeritla kuat mana pun sebab takde org dengar. Umah pak imam jauh ke dalam kebun getah. Ramai jantan yang bertekuk lutut lepas kena fuck sebab pak imam mmg master kongkek jubur jantan. Air di bawa ke dalam bilik. Dia soh Hamzah minum sampai habis. Hamzah tanya air pe. Dia jawab air ubat kasi mudah urot..badan kurang kejang. Hamzah tegok sampai habis air pahit tu. Imam salin pakai baju T puteh ketat dan suar pendek hitam ketat.Pelok tubuh pak imam yang tegap berisi dengan pinggang 36 inci. Hamzah jelling tengok. Seksi habis pak imam. Imam saja pura2 sediakan bahan2 urot while tunggu kesan air tu. Hamzah mula rasa panas dan bergelora. Mulut dia automatik mengeluh. Imam senyum kucing. Dia pun ambil minyak urot dan soh Hamzah terlentang. Dia urot Hamzah perlahan2 seluruh badan terus ke dada yang gebu tu. Imam urot bulatan sambil jari usik2 puting pink.Hamzah terangsang habis sampai terangkat badan. Kote dia keras dlm boxer. Kembung jer part depan tu. Dia cuba tutup dgn tangan sebab malu tapi pak imam tahan. Biasalah jadi mcm tu katanya. Hamzah akur. Imam jelling dan senyum sumbing. Terus urot dada gebu. Dipicit dan diramas semahunya. Air mazi dah meleleh dalam suar pendek imam. Hamzah pun dah bertompok boxer dia dgn mazi. Imam urut dada dgn sebelah tangan berganti2 dan satu lagi tangan usap2 btg Hamzah menggebu dalam boxer ketat tu. Hamzah mengeluh dan mengerang makin kuat. Dia tanya naper imam urot situ. Imam tipu nak kasi kuar toksin dari batang. Hamzah akur mcm lembu dicucuk idung. Then imam soh Hamzah pusing. Mata imam terbeliak tengok bontot yang gebu, bulat dan melentik tu.Tak sabar nak terokai jubur stim tu.Urot bahu dan belakang slowly.Hamzah berdesah2. Kesan tongkat ali makin kuat. Nafsu makin bergelora.Tangan mula urot bontot yang gebu. Usap2 sambil ramas2. Terangkat2 jubur Hamzah. Imam ckp kena bogel suar dalam sebab nak urot dgn minyak. Saat ni Hamzah patoh jer. Imam londeh suar dalam boxer ketat terus ke kaki. Susah gak sebab sangkut di bontot yang besar dan menlentik tu. Air liur imam dah kecor.Tuang minyak ke tangan dan ke jubur gebu. Fokus kat celah belahan jubur. Minyak tak sampai ke lubang jubur sebab pipi bontot tebal sangat. Imam kuak isi yang tebal tu dan tuang minyak bertali-tali ke lubang keramat. Terkemot2 lobang jantan. Imam jilat bibir. Hamzah mengeluh geli sebab minyak mengalir ke lubang jantan dia yang baru2 ni kena hentam dek anak laki dia dan perogol2 tu. Minyak apa tu sejuk semacam jer dia tanya imam. Imam cakap minyak ikan linang untuk buka urat2 jubur. Mudah toksin dibuang. Imam tak bagi tau minyak tu campur ekstrak misai kucing. Kena prostate memang kow2 meraung minta kena jolok punya.Tapak tangan terus cengkam dan urot jubur. Sedap gila ramas fikir imam. Berisi dan pejal dan lembut dan kenyal pada masa yang sama. Tak penah lagi dia dapat mangsa jantan mcm ni selama bertahun2 mengurot. Jari dah main2 kat lubang jubur. Hamzah berdesah. Imam kuak daging jubur lagi. Nampak lubang jubur. Berbulu sket. Merah. Macam bekas kena jolok jer. Usik2 dengan jari telunjuk. Jolok2 sambil tekan slowly. Hmm dah penah kena fuck ni bisik hati imam. Terus tuang minyak lagi ke lubang dan terus tekan jari masuk habis….pusshhhhh. Masih menyepit dan suam2 kat dalam tu. Hamzah dah merengek2 kena finger fuck. Mata imam renung tajam ke jari yg sedang jolok lobang jantan kuar masuk kuar masuk. Bontot dah terangkat2. Hamzah dah tak tahan last2 merengek minta Imam masukkan btg yg besar tu dalam lubang jantan dia. Imam sengih puas. Dia berjaya tundukkan polis malam ni.Imam tarik jari kuar dari jubur gebu. Bangun dan londehkan suar pendek ketat. Imam terus tindih tubuh tegap Hamzah dari belakang sambil geselkan btg besar dia ke lurah jubur. Dua2 jantan mengeluh kesah merasai suam badan jantan sambil hujan makin menggila lebat di luar. Imam geget dan sedut leher Hamzah sampai dia terpekik kecil. Imam dah tak thn. Dia geget telinga Hamzah sambil tekan btg masuk dalam lubang. Hamzah menjerit terkejut sebab btg Imam besar juga. Imam tak kisah sebab takde org boleh dengar pun. Imam terus tekan btg masuk slowly sampai kena biji prostate. Hamzah mengerang2 cakap sakit. Imam terus geget telinga dan jilat2 leher Hamzah sambil biar btg dia kat dalam jubur Hamzah. Bila Hamzah dah diam sambil bernafas perlahan imam mula tujah bontot gebu semahunya. Hamzah terus terpekik terlolong kena rogol. Imam terus tujah kuar masuk kuar masuk btg dia. Hamzah merayu2 kesakitan sambil tangan cuba tepis imam tapi imam terus fuck sambil tepis tangan Hamzah. Dia tarik rambut Hamzah sampai terdongak kepala. Mata Hamzah terbeliak kena tutoh sambil mulot ternganga terkuap2 antara azab dan nikmat.Bunyi kangkang imam bertemu bontot Hamzah rancak seiring bunyi hujan. Imam tarik Hamzah ke posisi doggy. Hamzah akur ikut. Bontot dia dah kurang sakit dan berganti rasa geli yg amat. Dia mula merengek2. Dah tak sakit lagi. Imam sengih jahat. Terus hentam jubur Hamzah. Dari geli jadi sedap. Imam jolok btg dia tolak jubur ke belakang sebab sedap yg amat. Imam berderam2 kenikmatan. Hamzah merengek2 minta kena fuck lagi dan lagi. Imam tunduk dan peluk tubuh tegap Hamzah sampai dia berdiri atas lutut. Btg besar masih mencucuk lubang. Imam tinggi sket dari Hamzah so badan dia terangkat2. Imam terus fuck slowly buat Hamzah gila. Mata dah tak boleh buka sebab tak tahan nikmat btg mengetuk biji kelentit jantan. Imam geget telinga sambil soh dia buka mata. Rupanya ada cermin besar di depan. Hamzah tambah horny tgk aksi dia kena ratah dek imam dalam pantulan cermin. Nampak buah telor dia dan imam bergantungan dan besar menampong susu jantan. Nampak batang imam menujah kuar masuk kuar masuk lubang jantan dia yg dah jadi mcm burit betina ketagih batang jantan. Imam bisik sambil tergelak angkuh dia akan buat Hamzah terpancut sekrg untuk buang toksik yang dalam badan. Hamzah yang kekejangan kena fuck tu dah tk peduli apa yg dibuat pada dirinya. Jari imam cekup tetek gebu Hamzah dan kutil biji tetek pinkish dengan kuku. Susu puthe pekat mula mengalir kuar dari puting tetek.Btg terus fuck makin laju. Mulut geget leher. Hamzah meraung kenikmatan. Imam soh buka mata dan tengok cermin sebab imam tau pantulan cermin buat Hamzah lebih HOT. Hamzah patuh dan dia dah tak tahan lagi. Btg dia keras mcm besi dan bergerak2 ikot badan yg terlonjak2 kena fuck. Jolokan makin kuat dalam lubang dan akhirnya dia meraung kuat bila btg terus bersemburan air puteh jantan tanpa dilancap. Habis berpancutan di sana sini. Imam pun dah dekat nak klimaks. Dia fuck sekuat hati dua tiga kali dan terus benamkan kote dia sedalam mungkin dalam rahim jantan Hamzah. Pancut. Terus pancut berkali kena biji prostate dan penuh jubur Hamzah dgn air mani dan benih jantan buat kali ke tiga dalam hidup dia.Hamzah dpt rasa btg imam terkemut dan air mani yg memancar dalam bontot dia. Hamzah terkulai.Imam cabut kote dia sampai bunyi POP dan tolak tubuh Hamzah yg baru diratahnya ke atas tilam urot. Hamzah terus black out kepenatan kena liwat. Imam lap peloh didahi dengan boxer puteh Hamzah. Habis lap dia campak boxer ke muka Hamzah sambil senyum puas dapat ratah mangsa malam ni. Dia capai fon ditepi yg rekod aksi dia merogol sang polis tadi dan terus snap2 pic Hamzah yg mcm2 posisi menunjukkan bontot dia yang bulat, lebar dan gebu tu. Lobang jubur Hamzah yang maish meleleh mani pun kena ambil gambar gak. Imam tersenyum puas. Hamzah yang terlena penat kena jolok dah tak sedar apa2.
(Saduran)

2 comments: